Suriname Vandaag

Facebook Posts

2 dagen geleden

Suriname Vandaag

People24x7
... Zie meerZie minder

People24x7

 

Commentaren

Anna Sadi😂😂😂😂😂😂mriendieng tori😂😂

Guido Dijkstra lekker😛😛

😳🤣🤣

Pooja A. Lalji-Kewaldar

Daniel Sheombarsing💯

2 dagen geleden

Suriname Vandaag

Medewerker schoenenzaak ontkent kwade bedoeling met 9-jarige klantRomario J. ontkent dat hij kwade bedoelingen had met een 9-jarig meisje. Als medewerker van een bekende schoenenwinkel te Paramaribo Noord had hij slechts de bedoeling het meisje te helpen om een mooie schoen uit te zoeken en ervoor te zorgen dat deze jeugdige klant een korting van 25% kon krijgen. Hij had echter niet door dat zijn broekrits al geruime tijd openstond en dat zijn geslachtsdeel eruit hing. Op de strafzitting gisteren vertelde de verdachte aan kantonrechter Siegline Wijnhard dat hij normaliter werkzaam is op de herenafdeling, maar die dag door collega’s geroepen werd naar de damesafdeling. Onderweg zag hij het meisje op de kinderafdeling op de tweede etage en besloot hij haar te helpen. Het slachtoffer, dat zonder haar ouders stond, gaf aan dat zij naar een mooie schoen zocht. De verdachte hielp haar daarnaar zoeken en bracht haar zelfs naar andere ruimtes om dat te doen. Volgens het meisje heeft de verdachte tot vier keren toe zijn penis tevoorschijn gehaald en aan haar gewezen. Hij hield het kind voor een forse korting voor haar te kunnen regelen.
... Zie meerZie minder

Medewerker schoenenzaak ontkent kwade bedoeling met 9-jarige klant

 

Romario J. ontkent dat hij kwade bedoelingen had met een 9-jarig meisje. Als medewerker van een bekende schoenenwinkel te Paramaribo Noord had hij slechts de bedoeling het meisje te helpen om een mooie schoen uit te zoeken en ervoor te zorgen dat deze jeugdige klant een korting van 25% kon krijgen. Hij had echter niet door dat zijn broekrits al geruime tijd openstond en dat zijn geslachtsdeel eruit hing. Op de strafzitting gisteren vertelde de verdachte aan kantonrechter Siegline Wijnhard dat hij normaliter werkzaam is op de herenafdeling, maar die dag door collega’s geroepen werd naar de damesafdeling. Onderweg zag hij het meisje op de kinderafdeling op de tweede etage en besloot hij haar te helpen. Het slachtoffer, dat zonder haar ouders stond, gaf aan dat zij naar een mooie schoen zocht. De verdachte hielp haar daarnaar zoeken en bracht haar zelfs naar andere ruimtes om dat te doen. Volgens het meisje heeft de verdachte tot vier keren toe zijn penis tevoorschijn gehaald en aan haar gewezen. Hij hield het kind voor een forse korting voor haar te kunnen regelen.

 

Commentaren

Droeg hij geen onderbroek

LAAT HY DER DOCHTER. DR GROTE TOLLIE WYSEN . MPP HY WIL HAAR VERKRACHTEN. DIE MOERSCOND.

Wtf

Door dat aanhangsel tentoon te stellen aaibajaaa

Opsluiten die klootzak. Blijf af van kinderen.

Is de latest van Azalea nuh!

Is de latest van Azalea nuh!

Brada nanga Sa, Landgenoten. Heeft deze zaak/bedrijf geen cctv(bewaking en beveiligings camera's) waarop de handelingen van deze verkoper zijn vastgelegd.

Is de latest van Azalea nuh!

+ Meer commentaren

2 dagen geleden

Suriname Vandaag

Hallo Suriname!!

Samen met mijn broertje Rahid Sewpersad vertrok ik op 5 December vanaf Nederland naar Parijs. Na een nachtje in Parijs vlogen wij de volgende dag naar Cayenne om vervolgens met een huurauto te rijden naar Kourou. Nadat we daar een nachtje verbleven reden wij door naar St Laurant voor de overtocht naar Suriname, daar werd ik opgehaald door mijn neef Vikash. Na aankomst in Suriname moesten we meteen heerlijk Surinaams eten, we zijn verwend bij Shaqien food in Tamanredjo, en het eten was heerlijk!

Waarom ik koos om zo te reizen naar Suriname heeft niet alleen te maken met de lagere kosten. We reizen met z'n tweeën dus heel veel scheelt het niet. Reis je met 3 of meer kan het wel aardig wat schelen. Een retourtje Parijs naar Cayenne kostte maar €400 en in dezelfde periode kostte een retourtje rechtstreeks naar Suriname boven de €950 bij de KLM, dit is een aanzienlijk verschil. Echter komen nog extra kosten bijkijken als u reist via Parijs, maar als u het slim aanpakt en vooral met meerdere personen reist, kan het gauw honderden euro's schelen. Enkele tips wat ik kan meegeven is reis met de auto naar Parijs en parkeer op de airport, verder kun je met de taxi naar St Laurant en zo de kosten met anderen delen. Naast het feit dat het goedkoper is was ik benieuwd hoe het is om via deze route naar Suriname te komen. Wilde dit zelf meemaken en ook laten zien aan anderen hoe het ook kan. Veel mensen kennen deze route maar nog lang niet iedereen. Als u bijvoorbeeld met spoed naar Nederland moet of omgekeerd zou dit een optie kunnen zijn.Voor mij viel het reuze mee, sterker nog vond het een leuke reis. Zal een paar dagen in Suriname verblijven en vervolgens teruggaan richting Nederland. Wil graag het binnenland bezoeken en wat tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden. Op mijn terugreis zal ik indien mogelijk de raketbasis in Kourou bezoeken.

#TripSuriname #AmsterdamParisCayenneKourouStLaurantAlbinaParamaribo #OfficialSponsorGarageRickySuriname #InstagramRickysew #RickyAroundTheWorld #NeverStopExploring
... Zie meerZie minder

2 dagen geleden

Suriname Vandaag

VOLGENS DE GRONDWET ZIJN ALLE SURINAMERS GELIJK, MAAR VOLGENS ONZE KIES STELSEL NIET ... Zie meerZie minder

VOLGENS DE GRONDWET ZIJN ALLE SURINAMERS GELIJK, MAAR VOLGENS ONZE KIES STELSEL NIET

The Custom Facebook Feed plugin