Palu – Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie

Facebook Posts

De "Pride Month" is gisteren gestart door het LBGT platform. Participeert u in de activiteiten geheel oktober en versterk daarmee dit mooi initiatief. Suriname zal zich alleen duurzaam kunnen ontwikkelen indien alle groepen in de samenleving, hoe groot en klein, worden meegenomen daarin en daarvan kunnen profiteren. Laat u informeren, inspireren en vooral, wees trots op u zelf en lief voor elkaar. #PALUPRIDEMONTHSURINAME ... Zie meerZie minder

De Pride Month is gisteren gestart door het LBGT platform. Participeert u in de activiteiten geheel oktober en versterk daarmee dit mooi initiatief. Suriname zal zich alleen duurzaam kunnen ontwikkelen indien alle groepen in de samenleving, hoe groot en klein, worden meegenomen daarin en daarvan kunnen profiteren. Laat u informeren, inspireren en vooral, wees trots op u zelf en lief voor elkaar. #PALUPRIDEMONTHSURINAME

 

Commentaren

Neem een voorbeeld aan Luxemburg, daar zijn homofobe uitlatingen strafbaar gesteld

3 weken geleden

Palu - Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie

Over de hele heisa over de salarisverhogingen voor Ministers en DNA leden...

ABC Online Nieuws
‘Suriname vast door politieke zwakte’

De Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie (PALU) is van mening dat Suriname vast zit door een politieke zwakte. Dit zeggen zij naar aanleiding van de vele discussies in de media, over de verhoging van de schadeloosstelling van parlementariers.

Henk Ramnandanlal van de Palu - Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie, zegt dat de verschillende partijen politiek willen scoren door de eersten te zijn met stopzetting van de verhoging.

Volgens hem moeten politici zich net zo hard inzetten om structurele problemen op te lossen, zoals ze zich hebben ingezet om politiek te scoren.
... Zie meerZie minder

ABC Online Nieuws

Discussie over salarissen van Ministers en DNA leiden de aandacht af van waar het werkelijk om gaat: ze moeten WERKEN om duurzame oplossingen te brengen voor langslepende problemen in de gezondheidsector, onderwijs, werkgelegenheid voor jongeren, problemen in de landbouw, huisvesting, verkeer en ruimtelijke ordening.... ... Zie meerZie minder

Discussie over salarissen van Ministers en DNA leiden de aandacht af van waar het werkelijk om gaat: ze moeten WERKEN om duurzame oplossingen te brengen voor langslepende problemen in de gezondheidsector, onderwijs, werkgelegenheid voor jongeren, problemen in de landbouw, huisvesting, verkeer en ruimtelijke ordening....

 

Commentaren

achhh mijn mening hr als palu nog in de regering zat en ook een minister daar had zou ik zulke dingen niet lezen ook al de minister van hun niet presteeren .

Waar zijn die ouders die klagen wanneer leerkrachten staken???!!! Kom dan op !!! Maak je mond hier ook open!!

Een vrag he...1975...werd did land onafvaknlijk..mt alle ver halln..46 jaar al..wat nog mir ?? Di k nooit hb g zien gburn..alleen betallingn..agricultur..war zijn di dingns..alla day wang new verstie..fawaka..zijn er nog domen di achter verhaln sta??.. werk hft de mens nodg om al julli rot te betalln.war istie??..nog 46 jaar..dang a show kba. Sami e shie

Laat PALU het voorbeeld geven hoe het moet dan doe jullie wat al die dingen die jullie daar noemt is niet van vandaag achh mang

Is wel grappig dat jullie hiermee aangeven dat ministers en DNA leden nu gewoon een beetje zitten te lanterfanteren daar terwijl sma e pina. Schaamteloos.

gewoon weg knallen die rommel !!!

Alle regeringen van vroeger zijn debet aan dit probleem, jaar in jaar uit problemen met het onderwijs, Valies weet toch alles laat hij Minister worden want dat is zijn streven, dan zullen wij zien wat hij gaat doen.

Meneer wie steun mij om iets te beginnen,wat ze verdienen maak ik mij niet druk.. u had ook de gelegenheid ,landbouw mooi woord ,maar welke projecten hebben jullie dan opgezet.

Nee die ouders die zitten te klagen over stakende leerkrachten vinden de verhoging in salarissen vn de ministers en DNA-leden goed.al pinaren ze zelf. Misschien krijgen ze ook aandeel in die verhoging daarom mond dicht.

Dna leden werken hard om surinamers tot bedelaars te maken anderen slapen daar verstaan gn moer

Hahaha. ..Zou niemand daar plaats nemen....

Als de gemiddelde surinamse burger maximaal 1500 srd verdient mag een dna lid voor myn part maximaal 2500 verdienen

Laat holland weer over nemen wnt regering tot regering kan gn vuist maken ze beloven allemaal ik word straks 60 jr mr t gaat mr nr klote weh poer bana da weh pot bak ba

Zij hebben toch ook deel uitgemaakt van de Regering wat hebben ze bereikt, de meeste grote partijen hebben deel uitgemaakt van vroegere Regeringen wat hebben ze voor het volk gedaan, waar zijn de ontwikkelingsgelden, waar is die 3 miljaard gegaan want er is geen malle moer gedaan.

De ene na de andere allemaal zijn ze één pot nat. Wanneer de verkiezingen naderen, beloven ze allemaal, we gaan dit doen, we gaan dat doen, komen ze aan het bewind, doen zijn geen ene moer. Zakkenvullers allemaal.

Daarvoor zitten jullie toch..voor verhogingen en iedereen zal hard hun best doen om te liegen voor meer verhogingen terwijl ze niets uitvoeren dan met de duurste kleding en schoeisel met hun.jassen te blinken en doen net dat niemand zo geweldig is als hun.

+ Meer commentaren

The Custom Facebook Feed plugin